Het NSvT organiseert al enige jaren een zomercompetitie. U dient minimaal aan drie wedstrijden deel te nemen, waaronder de finale op de Centrale Keuring van het NSvT. De meeste wedstrijden die meetellen zijn onze eigen wedstrijden die onder anderen op de reguliere keuringen gehouden worden. Daarnaast tellen de resultaten van de zondagen van de Tinkerdagen in Leusden, die van de Koudbloden in Grave en die van de TinkerKoudbloedendag Voorne-Putten mee voor deze competitie.

Voor bepaling van de tussen-/eindstand wordt gekeken naar de beste 6 gereden proeven over het hele seizoen. Hoe meer wedstrijden gereden worden hoe meer kans op een wegstreepresultaat. Bij slechts 3 wedstrijden tellen alleen die 6 gereden proeven mee. Op wedstrijden waar slechts 1 proef gereden kan worden wordt, indien nodig de berekening aangepast en is het voldoende om 4 of 5 proeven gereden te hebben. Deze dienen echter wel verdeeld te zijn over minimaal 3 wedstrijden, waaronder de 2 finaleproeven op de Centrale Keuring.

Op de Centrale Keuring die jaarlijks eind september in het midden van het land plaatsvindt zal de finale verreden worden en worden de winnaars te paard gehuldigd.

Wanneer u wilt deelnemen aan de Tinkerdagen in Leusden en/of de Koudbloeddag in Grave, dan kunt u zich inschrijven via de organisatoren van deze wedstrijden (Michel Ruys voor Leusden, psv t Raamdal voor Grave), wel ontvangen wij graag een mailtje waarin u aangeeft deel te nemen aan deze dag.  


U kunt deelnemen in de dressuur (klasse B t/m Z2 (op sommige wedstrijden zelfs t/m ZZL en vanaf 2014 ook proeven zonder galop), zowel met als zonder startkaart) en springen (40 cm, 60 cm, 80 cm, en bij voldoende animo ook 1m).

 


De data en lokaties voor dit seizoen vind u onder Agenda


Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl